dempo card service

 

U kent ze wel, plastic cards, uw portemonnee zal er vol van zitten! Denkt u aan verzekeringspassen, tankpassen en lidmaatschapspassen bijvoorbeeld.
Misschien bent u ook opzoek naar bijvoorbeeld toegangspassen voor uw bedrijf, denkt u aan een pas met een codering en geprinte identiteit met foto voor een persoonsgebonden pas. Maar u kunt ook verder denken aan bijvoorbeeld kortingspassen voor een winkelketen of restaurant.

Argus etiketten B.V. kunt u van dienst zijn met:

- het ontwerpen van plastic cards;
- productie van plastic cards;
- personalisatie van plastic cards;
- de mailing van de plastic cards naar de eindgebruiker.

Doormiddel van thermisch printen worden uw passen zeer krasbestendig. Bij thermisch printen wordt een printlint (verschillende kleuren mogelijk) verwarmd waardoor de tekst in de toplaag versmolten wordt. U kunt bij ons ook kiezen voor een full-color pas met een hoge kwaliteit en scherpte.

Wij zijn in het bezit van meerdere printers, zodat we gereed staan voor verschillende wensen en eisen.

Uniek is onze embosser, deze printer komt u bijna nergens meer tegen. De printer ponst de letters en/of cijfers in de kaart en voor een zeer chique uitstraling kunt u ook kiezen om daar bijvoorbeeld een zilverglans tipping overheen te printen. Denkt u bijvoorbeeld aan een zeer chique visitekaart.

Bij Argus hopen wij u graag van dienst te kunnen zijn met een klantvriendelijk, betrouwbare en snelle service!